De trouw van prins Laurent

De trouw van prins Laurent en Claire Coombs! En zeggen dat ik het bijna vergeten was!

Het ziet er geen gemakkelijke madam uit, Claire. En Laurent ziet er aandoenlijk uit, als een reus uit een sprookjesverhaal in een iets te klein kostuum van de luchtmacht. Hij wou net het programmaboekje eens lezen (hij staat dus wel aan het altaar, in het volle gezicht van televisiekijkend BelgiĆ«), wist niet direkt wat gedaan met zijn zwaard en legde het dan maar op de grond. Als hij zich bukt, verwacht ik altijd dat zijn broek gaat scheuren vanachter…

Ze zijn de kerk binnengekomen op Bach’s toccata en fuga in d-moll. Fijn, ik word vrolijk van Bach. Al spelen ze wel het hele stuk, en mogen die dutsen dus een kwartier staan luisteren. Het lijkt wel alsof er geen einde aan komt.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.