Eén (1)

In de Standaard vandaag:

Welgeteld één (1) Waalse werkloze heeft vorig jaar zijn uitkering verloren nadat hij had geweigerd om in te gaan op een jobaanbod door de bemiddelingsdienst Forem. Dat blijkt uit het jaarverslag van de federale Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA).

En daar zijn ze kwaad over of zo? Da’s toch een ongelooflijk succes, op bijna 416.000 uitkeringstrekkers?

One Comment

  • dit artikeltje laat uitschijnen dat de walen hardere werkers zijn dan de vlamingen (immers in vlaanderen meer dan 1 werkweigeraar) Echter , wie de walen een beetje kent, weet hoe ze zijn… (heb zelf jaren in Wallonië ‘gewerkt’, nou ja gewerkt…)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.