Jood

Tegenwoordig verontschuldigt Google zich voor het resultaat dat men krijgt als men “jew” ingeeft. Lovenswaardig ongetwijfeld, al staat daar tegenwoordig wel het (fijne) artikel uit Wikipedia bovenaan., maar ik zie geen verontschuldigingen bij hooknose, kike, yid, hebe, laat staan bij Red Sea pedestrian—om alleen maar Life of Brian te citeren.

Sur les barricades!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.