Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

’t Was te peizen

Ik ben welhaast geneigd om heel erg hard “vuige lafaards!” te roepen. En ook wel “hypocrieten!” en “opportunisten!”

Maar zó onvolwassen ben ik niet, en een politieker ben ik al helemaal niet, dus een eenvoudige vaststelling dat Groen! in geen geval in een Vlaamse regering wil zitten, zal moeten volstaan.

5 reacties

  1. Dus.
    Als je kijkt naar de uitslag van Agalev vorig jaar. En naar het resultaat van Groen! dit jaar. Dan vind je het hypocriet dat de groenen niet onmiddellijk in een regering willen stappen ?

  2. Niet “niet onmiddellijk”. Helemaal niet, nooit. Uitgesloten. Geen discussie.

    Op mij persoonlijk, maar wie ben ik natuurlijk, komt dat over als “wij hebben onze zetels, en de rest mag stikken”.

  3. En het gejuich bij Groen! vond ik trouwens bepaald ongepast. Ze zijn de helft van hun zetels kwijt en ze hebben met hun oppositie-binnen-de-meerderheid-politiek en met hun demoniseren van de SP.a (“het schijnheilig paterke van hasselt” — “juich! hoera!” — “zagevent stevaert” — “haha! zeer goed gezegd!!”), met een campagne die eigenlijk alleen vroeg “laat ons nog verder bestaan” zeker aan niemand lessen te geven.

    Ik persoonlijk vond het terugfluiten van de mensen in Brussel en Limburg een bedroevende vertoning. De stoelendans van ministers die daar het gevolg van was, was trouwens ook alleen maar koren op demolen van het Blok.

  4. Als je het terugfluiten van de kartelvoorstanders bedroevend vindt, kan je beter niet op Groen! stemmen.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑