’t Was te peizen

Ik ben welhaast geneigd om heel erg hard “vuige lafaards!” te roepen. En ook wel “hypocrieten!” en “opportunisten!”

Maar zó onvolwassen ben ik niet, en een politieker ben ik al helemaal niet, dus een eenvoudige vaststelling dat Groen! in geen geval in een Vlaamse regering wil zitten, zal moeten volstaan.

5 Comments

  • Dus.
    Als je kijkt naar de uitslag van Agalev vorig jaar. En naar het resultaat van Groen! dit jaar. Dan vind je het hypocriet dat de groenen niet onmiddellijk in een regering willen stappen ?

  • En het gejuich bij Groen! vond ik trouwens bepaald ongepast. Ze zijn de helft van hun zetels kwijt en ze hebben met hun oppositie-binnen-de-meerderheid-politiek en met hun demoniseren van de SP.a (“het schijnheilig paterke van hasselt” — “juich! hoera!” — “zagevent stevaert” — “haha! zeer goed gezegd!!”), met een campagne die eigenlijk alleen vroeg “laat ons nog verder bestaan” zeker aan niemand lessen te geven.

    Ik persoonlijk vond het terugfluiten van de mensen in Brussel en Limburg een bedroevende vertoning. De stoelendans van ministers die daar het gevolg van was, was trouwens ook alleen maar koren op demolen van het Blok.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.