Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Bah telenet

Een hele dag geen internet en ik zit (net) onder de 100% van het volume upload dat ik kan doen (en nee, ik kan geen bijkomende volumeblokken kopen, ik zit al op de limiet).

Wel nog altijd op smalband. Alles is hondstraag. E-mails versturen lukt niet.

Nog maar een dag zonder internet dus.

10 reacties

 1. Wat is het max dan wel bij telenet, dat je geen extra volume kan bij kopen?

 2. Over een (glijdende) periode van 30 dagen: 30720 MB download en 4608 MB upload.

 3. Laurens@vriendin

  vrijdag 2 juli 2004 at 15:18

  Normaal krijg je breedband pas terug als je op 98% van je maximum toegelaten totaal- of upload- volume zit. 🙁

 4. Graag had ik eens geweten van wat die upstream afhankelijk is? omdat deze namelijk serieus op mn systeem begint te werken. dit is al de tweede maal in juli dat ik op die f*cking smal band sta!!! thx

 5. Negen kansen op tien is dat omdat er ergens een kazaa of gelijkaardige open is blijven staan.

  Of omdat een anders oort server (ftp of http) (eventueel via een dyndns-ding) toegankelijk is voor de buitenwereld.

  Of omdat er gewoon heel veel met de hand ge-upload wordt, maar dat is bijzonder weinig waarschijnlijk.

 6. Laurens @ pc beneden

  maandag 26 juli 2004 at 13:38

  Installeer eens het programma Telemeter 3.0 van op http://www.telemeter.be/

  Dan kunt ge het een beetje in’t oog houden. En als je toch nog om onverklaarbare redenen op smalband wordt gezet, bel naar de Telenet klantendienst, er is naar’t schijnt iets mis bij sommige mensen, en’t ligt aan Telenet zelf.

 7. …ondertussen al 3.1, Telemeter. Inderdaad verrekte handig, staat bij mij voortdurend op. Maar ge moet er wel naar kijken natuurlijk, dat is wat er bij mij vorige keer foutliep 🙂

 8. Hallo, sinds een paar weken kamp ik met een probleem met telenet. Ik word steeds op smalband gezet omdat ik over de limiet van mijn upload ga. Ik ben ten einde raad omdat ik echt niet zou weten hoe ik aant zo getallen van upload kom. Momenteel zit hij aan 4,39 gb upload. Ik heb geen kazaa, limewire,… dus daar zal het ook al niet aan liggen. Iemand een idee wat mijn probleem zou kunnen zijn?

  Vriendelijke groeten, Michiel

 9. NetLimiter is wat je nodig hebt. Het is een netwerk monitor die alle traffic van en naar je PC in de gaten houdt en opslaat. Je kan zien welk programma wanneer hoeveel gedownload heeft, en per programma snelheidslimieten instellen. Hiermee kom je zeker en vast te weten wat er met je bandbreedte gaat lopen.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑