Typepad Benelux

Kijkt kijkt: Typepad Komt.

Als Typepad Benelux naar meer dan één werknemer evolueert, ben ik de eerste om te solliciteren. Meer dan tien jaar professionele ervaring met websites maken in alle aspecten van het vak, al jaren een weblog, een van de eerste betatesters van de oorspronkelijke Typepad (bugmeldingen 6, 7, 11, 12 zijn van mij–nu zitten ze bijna aan 30.000), ik spreek mijn talen, ik weet van alles wat, kortom, de gedroomde kandidaat :)

Nee, serieus.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.