Revenge! Of the Sith!

Maar een keer of twee die vieze Jar Jar Binks op het scherm gezien, gelukkig zonder woorden. Helemaal in ‘t begin een verdoken YT-1300 gelijk de Millenium Falcon (voor de mensen die de film staan hebben: van LTCR 01:23:58 tot 01:24:01), een cameo van Chewbacca, we zien een beetje hoe Alderaan er uitziet, de overgang naar Episode IV is overtuigend, en het is zoals veel mensen al gezegd hebben een veel betere film dan delen I en II.

Ik zou nog meer tevreden geweest zijn als er helemaal geen scènes waren geweest tussen Hayden Christensen en Natalie Portman, maar Ewan McGregor was dan weer heel erg goed, en ik krijg maar niet genoeg van de Evil Cackle van Ian McDiarmid. En de vechtscènes en zo waren ook goed (op die hagedis na, bah).

All in all: aan te raden.

En ik zal uiteraard de DVD kopen als hij uitkomt, en dan de special edition, en dan de extra-special edition met I, II en II, en dan de extra-ultra-special edition met I tot en met VI, waar ze Yoda en zo nóg eens onder handen zullen nemen.

En dan is het wachten op Mara Jade en de Jedi Academy en een eventuele verfilming van KOTOR, en de comics, en natuurlijk de honderd aniimatie-episodes, en… aaargh!

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.