Bimbam de vlaggen!

Hijs de klokken!

Haal de Gouden Garve! Haal de Gouden Garve!

Mijn TabletPC is uit reparatie terug! Hij is, eum, een maand of vijf in reparatie geweest, maar nu is hij terug!

Voor de goede orde: dat hij kapot was, heeft niets te maken met de stevigheid of de degelijkheid van de PC zelf (er is ongelukkigerwijs een zekere hoeveelheid vloeistof, in de vorm van koffie, in het keyboard geraakt), en dat hij zo lang weg was, heeft niets met de service van Toshiba te maken maar meer met verwarringen tussen verzekeringen en leasingmaatschappijen.

Er is praktisch geen dag voorbijgegaan op het werk en daarbuiten dat ik die tablet niet gemist heb: om e-Books op te lezen op de trein en op de bus, om notities mee te nemen tijdens vergaderingen allerhande, om OneNote te gebruiken zoals het hoort, om mee te tekenen, en op de desktop om zijn fijne resolutie—1400×1050 is verdorie dubbel zoveel pixels als 1024×768 en da’s echt wel duidelijk merkbaar.

Just my luck dat ik niet op het werk zit, maar ik stuur er mijn madam om. En dan kan ik vanavond beginnen met het weer in orde krijgen van alles. In de verondertelling dat ze de harddisk zullen gewist hebben natuurlijk.

Geschreven al luisterend naar: Frank Sinatra – Some Nice Things I Missed – What Are You Doing The Rest Of Your Life

Elders over misschien hetzelfde

19.07.2013: 11% | 25.03.2013: Op zoek naar volk | 28.01.2013: Evaluatie | 06.01.2013: Einde vakantie, begin 2013 | 28.12.2012: De laatste | 20.12.2012: Een dagje Amsterdam | 15.12.2012: Vergaderingen, vergaderingen | 14.12.2012: Feestje! | 16.08.2012: Eerste werkdag | 12.04.2012: Echappée belle

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.