Weblog van het jaar

Mag ik bij deze iedereen oproepen te stemmen voor Gentblogt voor weblog van het jaar bij De Standaard?

Ben ik de enige trouwens die dat een beetje incestueus vind, dat ze hun eigen weblog tussen de nominaties zetten? En dan alleen abonnees laten stemmen?

Enfin, geen verwijten, geen verwijten. Maar stem toch liever op Gentblogt. Uiteraard en vooral wegens goed. Maar ook wegens met een goed hart gemaakt en helemaal door niet-betaalde vrijwilligers gedaan. Eum, en Voor Het Goed Van ‘t Algemeen en zo. SAM en alles.

Dankuzeer. Ons Here zal het u lonen.

o ja: Mensen met arendsogen zullen gezien hebben dat ik ook sta te blinken tussen de tien genomineerden voor beste weblog van het jaar. Naast een welgemeende huh?!, ook nog dit: danku maar nee bedankt. Niet geïnteresseerd. Mocht ik nu nog Google Ads staan hebben, dàn…

NB: je hoeft geen abonnee te zijn om te kunnen stemmen: registreren volstaat. Dus: alsnog, doén! [merci Bart en sorry voor de insinuaties :)]

standaardweblogs

Elders over misschien hetzelfde

11.03.2006: Weblogman spreekt | 22.05.2008: Es geht Alles vorüber | 24.03.2008: Ach | 20.03.2008: Vragen aan de advokaat | 14.03.2008: Oudercontact | 12.03.2008: Kanslooz | 01.03.2008: Bwards 2007+1: scherp uw pennen | 03.02.2008: Wat zijn de Dutch Bloggies? | 16.01.2008: Anonimity through, erm, obscurity? | 03.11.2007: Lokken en wegjagen

15 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.