Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Robland V

Moment van zelfrelativatie van de week. De bankdirecteur van dienst, die Vanoudenhoven advies moest geven over de munt van Robland: “Dienen overstap naar VT4 heeft u toch geen windeieren gelegd hé?”

Voor de rest was het geen verkeerde aflevering. Mocht dit op een pakweg zaterdagavond uitgezonden worden en met minder (pogingen tot) hype, het zou al heel wat minder erg zijn.

Ik vraag me af wat de kijkcijfers nu nog zijn.

10 reacties

 1. Robland staat niet meer in de top 20 van vorige week, dat wil dus zeggen dat er minder kijkers waren dan voor de pfaffs (583.000).

 2. Maja, die zogenaamde kijkcijfers zijn eigenlijk niet te vertrouwen. Op http://www.cim.be/base/nl/m/mt.html kan je lezen hoe kijkcijfers gemeten worden.

  Het zinnetje, “Het panel omvat minstens 1500 gezinnen”, zegt genoeg.

 3. Ik hoop maar dat daar niks over de grondwet van Robland staat of er staat voor het eerst in de geschiedenis van Robland een Robiaan terecht.

 4. sorry maar dit soort programma’s mogen ze van mij direct afvoeren. En dat zal ook automatisch gebeuren…

 5. Gaat volledig aan mij voorbij. Een land creëren als entertainmentvalue, zijn er nog geen landen en verdeeldheid genoeg in de wereld ? 😛

 6. Vorige week nog maar 380.000 kijkers, gisteren al weer 481.000 en 19,2 procent marktaandeel. (Elke dag te checken op TV-Visie.)

 7. Michel, het moet toch zijn dat dit programma je iets doet, anders zou je toch niet blijven kijken ? Ik denk toch niet dat jij zo’n masochist bent ? Verre van dat ik het verdedig hoor, want ik kijk zelf niet.

 8. Robland is juist een goed programma! En zoals Shino al zei, moet je niet alleen kijken naar de kijkcijfers, je kijkt beter gewoon naar dat programma want het is echt geweldig goed gedaan.

 9. Ja, het doet mij iets: ik zie iets waar aan gewerkt is, en waar vele kansen zijn laten liggen. En ik zie iemand door een soort vagevuur gaan, en dat is bijzonder boeiend. 🙂

 10. ‘k heb de Robke nooit kunnen smaken, en nu noch minder. Liever een goede film zoals ‘Tirez sur le pianiste’ van Francois Truffaut vanavond op Arte.

1 pingback

 1. wereldkeuken

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑