Marathon

Star Trek: Enterprise seizoen drie was, um, niet het allerbeste seizoen Star Trek dat ik al gezien heb.

De Xindi mochten wat mij op een aflevering of vier, maximum vijf afgewerkt worden. En de climax was meer een anticlimax. Spijtig. En Temporal Time War: puh-lease.

Seizoen vier is stukken beter. Ondanks alles: verdorie spijtig dat het weer een paar jaar zal zijn zonder Star Trek franchise.

[Om maar te zeggen dat ik voorzie tegen ergens vannacht alle 98 afleveringen van Star Trek Enterprise gezien te hebben. Na elkaar.]

update 21u13: uit! allemaal bekeken!

Voor mij had het mogen eindigen bij aflevering 97 (zo schóón!). Of had het aflevering 98 mogen zijn, maar dan zonder de raamvertelling. Maar alla, we gaan niet klagen.

Next: seizoen twee van The 4400.

Elders over misschien hetzelfde

01.01.2013: Nieuwjaar, nieuwjaar | 26.01.2008: Professor Pausch in Star Trek | 22.01.2008: Star Trek

4 Comments

  • dat is nu net hetgeen wat startrek onderscheidt van andere series. Ze durven er een loopje met de realiteit te nemen en daarmee een verhaal te vertellen. Ik vond die parrallelle ww2 dinges ook niet echt het beste wat ze hebben kunnen doen, maar star trek zou star trek niet zijn moesten ze soms niets extreem onconventioneel gebruiken om een soort imact te creëren voor hun “moraal van het verhaal”.

    Vooral de allerlaatste afleveringen van s4 zijn weer echt “trek”.

  • Pingback: All About Star Trek - allinfoabout.de

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.