Artiesten

‘t Is nationale kinderstoefdag vandaag!

Louis, onze tweede, is een fantastische tekenaar. Altijd al geweest. Maar hij is nog te jong om naar de tekenklas te gaan, en Zelie niet, dus waar Louis zo’n beetje autodidactisch te werk gaat, leert Zelie vanalles en nog wat, elke zaterdagmorgen.

Ik ga daar heel eerlijk in zijn: ik zie er geen groot tekentalent in. Niet dat ze het slecht doet, daar in het geheel niet van, maar ‘t is toch niet hetzelfde als Louis. Mij niet gelaten uiteraard: zolang ze het fijn vindt, is het al lang goed voor mij.

…tot ik deze zag:

Een prinses

Kijk, wel, ik vond dat dus heel erg mooi.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.