Beroemdheden

‘t Is eigenlijk wel grappig. Dan kom ik thuis en vraag ik mijn madam of ze wel weet met wie ik vandaag uitgebreid gemaild heb: Jason Scott! De grote Jason Scott! (uh huh) Hij heeft me een stukje exclusief interview met Steve Meretzky doorgestuurd!! (wie?) Steve Meretzky!! De vader van Floyd van Stationfall!!! En van Al Die Andere Dingen!! Van Infocom gedimme! (euh ja, proficiat, zeker?)

Of nog, dat ze nooit raadt met wie ik het in het kader van een project Googletalkgewijs over onder meer Dublin Core en al dan niet controlled vocabulary had vannamiddag: Peter Bogaards! De grote Peter Bogaards!! (wie?) Wel, van de informatiearchitectuur hé, en al! (uh huh)

Of ook, dat binnenkort Yvonne Rogers bij ons op het werk haar opinie komt geven over Calm computing! (wie over wàt?) De grote Yvonne Rogers!! (brzt) Van die boeken en al! (uh huh)

Mpf. Name-dropping is niet wijs als de be-name-dropte niet weet waar g’het over hebt. Gelukkig is er het internet, ha! :)

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.