links for 2007-04-11

2 Comments

  • Re: gezondheid.infoblog

    Het is inderdaad een melkkoe voor AdSense, maar de artikels die erop staan, worden wel degelijk door Echte Mensen geschreven. In casu: studenten uit gezondheidswetenschappelijke/biologische richtingen die er een centje aan bijverdienen. (Maar vast nog geen fractie van de reclame-opbrengsten.)

    Ik wil maar zeggen: het is misschien een absoluut gedrocht, maar de inhoud lijkt wel in orde.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.