Scottish folds

Kijk en huiver:

Verschrikkelijk schattig als ze klein zijn, daar in het geheel niet van. Maar als ze groot zijn? I dunno. We hebben nu één kat thuis, en die kan niet anders dan eenzaam zijn. Ik zou er een tweede bij willen, en niet te lang wachten, dat het niet is zoals met Hecate in de tijd: te lang alleen gewoond.

Als het aan mij ligt, dan een siamees. Maar het zal, als het er al van komt, wellicht een model stratier zijn. Ons kennende.

Elders over misschien hetzelfde

17.08.2012: De schuldige | 08.07.2008: Osiris | 15.05.2008: Smerige beesten | 26.01.2008: Het is nu dat verdriet | 27.12.2007: Nephthys | 07.04.2007: Look what the cat drug in | 22.02.2006: Angst

3 Comments

  • Wat zou er mis moeten zijn met een scottish fold als ie groot is? Die blijven toch even schattig?
    Bovendien zegt wikipedia: “They tend to become very attached to their human caregivers and are by nature quite affectionate. Scottish Folds typically have soft voices and display a complex repertoire of meows and purrs not found in better-known breeds.”
    Klinkt leuk… Al zou ik het niet willen betalen, wellicht.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.