Del.icio.us op 2 juli 2009

  • At the time, it was whispered that an undiagnosed mental illness had prompted the drastic transformation of his work. Shortly thereafter, he was expelled from teaching at the academy, lost many of his patrons, and went into isolation in Bratislava, where he spent the rest of his life working on his character head series.
    (tags: sculpture)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.