Gui

Euh ja, maar waar moet mijn klavier dan liggen?

Zo grappig, trouwens, dat al die mensen denken dat het Apple is die heel die multitouch heeft uitgevonden:

…en ze zijn trouwens nogaltijd goed bezig:

3 Comments

  • ivm con10uum: Tegen het einde van het filmpje, als ze uitzoomen krijg je een overzicht van alle opstaande windows, annotated met de naam van de website, foto, etc. Maar ge moet uw hoofd wel een kwartslag tegenwijzerzin draaien om het te kunnen lezen goedverredoemme! Ik vond het er op het eerste zicht allemaal wel tof uitzien maar zulke fouten…genoeg om de hele zwik in twijfel te trekken vind ik.

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.