Krapowicz

Vanmorgen zei de laptop dat hij niet kon opstarten omdat er geen hard disk in zat.

Domme laptop. Natuurlijk dat er een harddisk in zit. Uitzetten, heropstarten, windows start op, en hopla, chkdsk, en op geen tijd zijn we weer in orde?

Tarara.

Anderhalf uur later:

Ack

Twintig minuten daarna:

Graa

En meteen erna een blauw scherm, heel eventjes, en dan herstartte de laptop, en dan was het weer van chkdsk en allerlei:

IMG_4146

Dat duurde zo ongeveer nog anderhalf uur, met allerlei vieze boodschappen van deleting hier en unreadable file segment daar en orphan file record segments ginder.

En nu, nu is het al een paar uur dit dat hij doet:

Ik vréés dat het wel eens een probleem met de harddisk zou kunnen zijn. Wellicht.

Ah, de geneugten van thuis te werken en te zeggen “ik zal mijn werk dán wel eens van mijn lokale XAMPP naar de live site overzetten”. Of nog, “ik zal mijn ander werk dán wel eens synchroniseren met de shared drive”.

Feck.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.