links for 2010-04-29

  • A collection of twenty of the most-viewed YouTube reaction videos were downloaded and then edited to start at the same time. This was possible by listening for the start of the audio for the 2 Girls 1 Cup video. Each of these videos were then processed to collect data about optical flow and volume.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.