Sleepover

Wij zijn vandaag ontegensprekelijk de coolste ouders van de hele straat.

Louis is negen geworden vandaag, en hij geeft een slaapfeestje. ‘t Was de bedoeling een mix van vriendjes en vriendinnen te doen, maar de vriendjes waren allemaal op vakantie of onmogelijk te komen, en dus is het vanavond Zelie en Louis en vijf! meisjes erbij.

Negen kinderen in huis, yiha!

Sleepover

Ze hebben met negen naar Pinokkio gekeken, dan hebben ze gegeten – keuze tussen ot dogs en croque monsieurs, dan hebben ze naar Alice in Wonderland gekeken (de oude Disneyversie), en dan zijn de jongste drie naar boven gaan slapen.

Oh, had ik gezegd dat ze in het achterhuis zitten, aan de andere kant van de tuin? Ik heb er een uitklapzetelbed gezet, de beamer op de muur gericht en er een dvd-speler aan gehangen.

Sleepover

En nu zitten de oudste zes dus nog in het achterhuis. Te kijken naar Pirates of the Carribean. Zelie en haar vriendin, die de oudere zus is van het meisje dat Louis uitgenodigd heeft, die gaan hier nog boven slapen, maar de vier andere (Louis en genodigden) gaan in het achterhuis slapen.

Ha!

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.