Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Mijn held

Machtig, machtig, machtig: een computer in Minecraft gebouwd. Er waren al computers met Life, en computers in Dwarf Fortresss, maar dit is om de een of andere manier nog beter:

8 reacties

  1. Machtig inderdaad, en het begint me te duizelen als ik bedenk wat je in principe met zo’n computer zou kunnen doen: Minecraft spelen b.v. en er een computer in bouwen. Zie ook: universele Turing machine in the Game of Life.

  2. En ook, in dit specifiek geval: dat hij toortsen moest zetten, want dat anders de zombies het werk kapot maakten. En dat er varkens in de computer rondlopen. ­čÖé

  3. Ja, die had ik ook gezien, en die zal indrukwekkend zijn als het ooit afgeraakt (dus als alles helemaal aangekleed zal zijn binnenin), maar nu is het niet veel meer dan een import van een bestaande tekening, natuurlijk.

    (Niet dat die andere ook niet buiten Minecraft gemaakt is met externe editors, maar toch.)

  4. Hmm ik heb al gelezen dat je met mem-editors inderdaad tekeningen kan importeren in minecraft. Maar ivm de video van de computer: volgens mij is die kerel zo spergy dat hij dat helemaal zelf heeft gebouwd. Hij was bezig over tediousness etc.
    En dan ivm die Enterprise-D video: waarom is er scaffolding als dat geïmporteerd is? Volgens mij heeft die gast dat ook zelf gebouwd, en had hij scaffolding nodig om overal te geraken.

  5. Nee hoor. Allebei niet. Ik zit nu op gsm dus zoeken is wat moeilijker, maar zowel Enterprise als computer zijn voor het overgrootste deel met externe tools gemaakt.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑