Leve de winter

Het is winter, of bijna winter, of in ieder geval: het voelt zo aan.

Hoera! Koud buiten, warm binnen, donker buiten, gezellig binnen. Vandaag alleen thuis met de kinderen: uitgeslapen, wat naar televisie gekeken, boodschappen gedaan, eten gemaakt.

Boterhammen met soep, en eierpannenkoeken: drakeneieren voor Louis (ei met blauwe voedsekleurstof) en Barbie-eieren voor Anna (met rode kleurstof).

En dan naar het Huis van Alijn op zoektocht, en al zingend terug naar huis, en dan geschilderd, en dan op de computer gaan zitten.

Kapot maar content!

Zoektocht

Lijkenvervoer

Aan een civielen prys

Anna en Jan luisteren naar dialecten

Keromar!

Op straat, aan het zingen

Dat zingen was trouwens enorm grappig: luid en nog luider, en iedereen op straat aan het kijken terwijl we uit volle borst zongen van TOPPIE TOPPIE, dat de SATISFACTIERADIUS ons HAPPY IN HET KOPPIE maakte, en dat BEGRAFENISONDERNEMER, ‘T IS EEN JOB MAAR OOK EEN HOBBY.

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.