links for 2011-01-07

  • Barnaby Brown leads the revival of the northern triplepipe, the ‘organ’ of the Celtic Church and precursor of the bagpipe in Britain and Ireland. He also champions the art of canntaireachd, a chant which imitates the sound of the Highland bagpipe, and plays pibroch on a reproduction of a chanter owned by the Blind Piper of Gairloch (c.1656–c.1754).
    (tags: music)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.