Huisverkrachting

Er is weinig, maar dan ook heel erg weinig, waar ik zo’n enorm grote hekel aan heb als mensen die zonder bellen binnen komen.

Wij hebben een voordeur, daar hangt een bel aan. Wie bij ons op bezoek kopt, die belt aan de deurbel. Dan komen wij af, doen wij de deur open, en nodigen wij die mensen uit om binnen te komen.

Na de voordeur is er een gang, met op het einde een deur en dan de keuken. Ik moet mij al scenario’s met niet-gesloten wc- of badkamerdeuren inbeelden om iets meer vervelend te vinden dan die keukendeur die plots open gaat, nadat er iemand geruisloos de voordeur heeft open geduwd.

We gaan binnenkort een nieuwe voordeur hebben: mijn enige eis is dat ze altijd in het slot valt. Een cijfercombinatie is een optie voor als wij de sleutel niet zouden mee hebben, maar over mijn dood lijk dat er zoals nu een klink aan de buitenkant zit.

17 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.