Info (1 van 4)

Hey, eerste info-avond achter de rug, en ik was eigenlijk al vergeten wat voor fantastische meester het is waar Louis bij zit dit jaar.

De geruchten over het vijfde leerjaar? Waarvan ze zeggen dat het het allermoeilijkste leerjaar van de hele lagere school is? Allemaal waar.

Het eerste, tweede en derde jaar is eigenlijk nog wat spelen. Het vierde is dat al wat minder, maar ’t is tegelijkertijd ook niet echt moeilijk wegens vooral gewoon herhalen. Het vijfde leerjaar is het jaar dat de speeltijd écht gedaan is. Dat ze zelfstandiger moeten worden, en dat het gedaan is met voortdurend bij het handje houden. Dat er veel méér gezien wordt, en dat het veel sneller gaat.

’t Zal niet evident zijn, maar we hebben er eigenlijk wel goeie hoop op.

/vinges gekruist

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.