Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Zo’n zuigding

We komen denk ik ondertussen redelijk dicht bij het punt dat het écht moeilijk wordt om nog dingen te vinden die we zouden kunnen kopen voor in de keuken. 

Zo’n sous-videspel is op komst, en nu heb ik er alvast bij gekregen voor mijn verjaardag:

Jawel, zo’n zuigding. Ik had geen biefstuk of zo bij de hand, of iets anders dat dringend vacuüm verpakt moest worden, en dan maar een koppel tomaten gepakt. Ha!

7 reacties

  1. Hah, zoiets zou geen succes hebben in Thailand, waar ze liefst zo veel mogelijk lucht in hun voedselzakjes hebben. Toen ik vroeg waarom, beweerden ze dat dat een betere bewaring opleverde. Roight.

  2. Kunnen ze dat niet laten functioneren zonder dat het lawaai maakt?

  3. Waar hebt ge deze gekocht? Ik heb er ook een, maar echt vacuüm krijg ik mijn zakskes niet.

  4. ge kunt zo iets kopen dat uw fruit droogt. Kunt ge heerlijke gedroogde ananas mee maken 🙂

  5. Een zuigding, ziet er handig uit!

  6. Ik wil dat! Mijn moeder had het vroeger, om de moestuingroenten van het seizoen in te vriezen. Is het duur? En goed? En als ge het niet blijkt te gebruiken, binnen zes maand, mag ik het dan overkopen?

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑