Volzet!

Ah nondedju. Ik heb een nieuwe computerkast, en daar zitten twee USB-sleuven minder in dan op mijn vorige kast: vier in plaats van zes vroeger.

Op de computer op het werk zijn het er dacht ik acht op de kast vanachter, twee vanvoor, en bovendien USB-hubs in de twee monitors, en een USB-hub in het keyboard, al heeft die laatste wel niet genoeg stroom om zware dingen aan te hangen. Op het werk hangt er een keyboard, een muis, een geluidskaart, een scanner en een internettelefoon in, en heb ik dus stàpels ruimte over.

Thuis zitten mijn schamele vier poorten vol. Een muis, een scanner, een externe harddisk, en een fototoestelkabeltje. En dat is het.

Ik ga straks de computer een herbooten. Dan steek ik de harddisk op de firewire, en heb ik een poortje vrij om mijn tweede fototoestelkabeltje in te duwen. Maar ‘t is nog maar nipt.

Zucht: misschien eens een USB-hub kopen?

Zelfde verhaal bij de laptop trouwens: daar zou ik normaal gezien een muis en een DVD-speler en een lampje willen aan hangen, maar ik kan er maar twee van de drie in steken.

Zucht. Misschien eens investeren in bloetoef?

Geschreven al luisterend naar: Trance Induction – Electrickery – New Age Heartcore

Elders over misschien hetzelfde

16.03.2008: L’ampleur de la catastrophe | 16.03.2008: Herinstallatie | 27.11.2014: Links van 21 november 2014 tot 26 november 2014 | 13.12.2013: Links van 9 december 2013 tot 13 december 2013 | 11.02.2013: Schermen | 23.12.2012: Plus ça reste la même chose, plus ça reste la même chose | 01.09.2012: On the Fritz | 28.07.2012: COMPUTER… ON! LIGHTS… ON! | 30.06.2012: Draadboel (vervolg) | 27.04.2012: QB

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.