Belgische Blogosfeer

‘t Is raar, maar franstalig België is gelijk serieus ondervertegenwoordigd op het internet. Ik tel een stuk of dertien pinnetjes in deze kaart ten zuiden van de taalgrens, tegen meer dan tachtig erboven en in Brussel:

Belgische blogosfeer

Onbekend en dus onbemind in Vlaanderen? Of gewoon dat ze hun weg niet naar Frappr vinden? Of dat ze wel betere dingen te doen hebben dan zichzelf op de kaart te zetten? :)

blogosfeerbelgiëkaartfrappr

Elders over misschien hetzelfde

30.05.2012: Chartjunk | 28.05.2012: België toen ik jong was | 12.12.2007: Over ruis en signaal | 25.03.2007: Politiek | 28.05.2006: Vive la Belgique | 11.04.2006: Fascist! | 01.12.2005: Zeven ministers

7 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.