Telenet e-mail

Afgrijselijk irritant: van tijd tot tijd krijg ik mails dubbel in mijn inbox.

Ik lees mijn Telenet-mail, via POP, op een aantal verschillende computers. Te dien eind zeg ik al die computers dat ze mijn mails op de Telenetserver moeten laten staan. Tien dagen lang, of tot ik een mail manueel verwijder.

Dat lukt allemaal zonder problemen, behalve soms. Dan krijg ik dus dubbels. Zo ook daarnet:

560

Outlook trok mijn mails sinds gisterenmiddag tot vanavond nog allemaal eens binnen.

Zeventien megabyte, bijna zeshonderd mails—toevallig een paar grote files van mijn werk naar thuis gestuurd en ook toevallig net een drukke periode op een paar mailing lists.

Het ligt niet aan Microsoft of aan Outlook trouwens: ik heb het ook met mijn portable Thunderbird.

Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat het iets met de tijd op de servers van Telenet is. Ik hoop nu alleen maar dat het vanavond niet nog eens gebeurt: het is me al overkomen dat mails vijf of zes keer na elkaar dubbel binnen kwamen.

Grr.

mailtelenet

Elders over misschien hetzelfde

26.07.2012: Telenet lanceert (2): een dooie mus | 26.07.2012: Telenet lanceert | 10.03.2011: Links van 9 maart 2011 tot 10 maart 2011 | 05.09.2008: Telenet support | 26.04.2008: Migreren naar Google Apps | 25.04.2008: Paniek! | 22.01.2008: Ruthlessly efficient TV viewing | 20.09.2006: Contraproductief | 19.08.2006: Kaka | 11.08.2006: Telenet en planning

9 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.