Ik hartje mijn leven

Vanmorgen in de koude miezerregen was het nieuwjaarsdrink in Gent.

Gent rules

Zéér onhip om dat te zeggen, vermoed ik, maar: mensen wat is mijn leven in orde! Ik heb een fantastische madam, kinderen zoals men ze zich alleen maar kan toewensen, boeiend werk, interessante projecten (dit pakweg, maar nog andere onderweg!), fijne vrienden en kennissen, én ik leef in de beste stad ter wereld.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.