Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Behive

Het zat er al een tijdje aan te komen, een aantal onverlaten had zich al een tijdje geleden niets van het embargo aangetrokken (*kijkt*), maar bij deze zijn de lakens ook officieel van de eerste steen gerukt: Behive.

Een magazine op het interweb, featuring Belgische dingen. Cultuur, in de ruimste zin van het woord. Wie zich geroepen voelt: Ine mailen. Doen!

2 reacties

  1. Bedankt voor de tip, misschien kan ik dan toch eens mijn entrée maken in de Vlaamse blogwereld. Helaas werkt de formmail bij mij niet, dus ik zal haar maar even via de traditionele email (heb ik nu net email traditioneel genoemd ?) bereiken.

  2. de formmail werkt intussen wel weer. dus niet aarzelen om te mailen.
    tx for the promo Michel.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑