Bijt hond

Tee hee. Pascale Platel, schier twee en een halve meter hoog, staat oog in oog met Rudy Demotte, ongeveer anderhalve  meter groot. 

Een beetje awkward toen het over politiek ging, maar mevrouw Platel had het meteen gevonden om hem op zijn gemak te stellen:

– Wat vindt gij van de vrouwen?
– (verbouwereerd)
– Ah ja, want ik vind u zo een vrouwelijke man.

Way to go! Niets dat mannen liever hebben. 😀

Oh, en nauwelijks een paar minuten later: Frank Deboosere in een groene bodystocking. Euh.

En het item daarna: een volwassen man die zijn hoofd binnensteekt in een jongenstoilet en ze toeroept “Plassen en terugkeren hé jongens!”

Absurd, soms, Man Bijt Hond, als een mens maar met een half oog kijkt.

En dan daarna: twee kuisvrouwen die aandoenlijk een bord vol Franse werkwoorden aan het bespreken waren, en dat de juf toen binnenkwam.

Jammer (en ik had nooit gedacht dat ik dàt zou zeggen) van Wim Helsen in De Lustige Lezers: het was vroeger beter, het is er over, nu.

Maar al bij al: het blijft toch ongelooflijk goed.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.