Dat van dat koken

‘t Is niet gelukt.

Ik lag om Kwart na negen nog in bed, en tegen dat ik naar beneden was om halftien, was Sandra al ajuin aan het stoven en gekapt aan het doen.

En dan kom ik daar niet meer in tussen: ik zou het ook niet moeten hebben dat Sandra in het midden van iets dat ik aan het doen ben, plots zou overpakken.

Mijn bijdrage heeft zich dus beperkt tot de kaassaus. Drie liter melk, boter en bloem, en geraspte kaas.

En straks gaan we laagjes maken: spaghettisaus, pasta, witte saus, hesp, spinazie, pasta, spaghettisaus, etc. Volgorde nog te bepalen.

update: oh, dat heeft Sandra dus ook gedaan. En de kaassaus was te dun en niet genoeg gezouten.

2 Comments

  • Knettergek: op paasmaandag zo’n maaltijd tegen de middag maken. In plaats van gewoon te ontbijten en relaxed te kokerellen! Gulder zijt wreed, gulder! Ik zou om 9 u 30 mottig worden als ik ajuin rook, en bovendien eten wij paasbrunch! Gelijk de katholieken:met eitjes en brood en chocola! Of is dat nu niet katholiek? Ik weet het ook niet, met dat joods bloed er ook nog eens tussen. Enfin, geeuw, met die wijvenweek ben ik helemaal overspannen.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.