Het Groot Onderzoek

Normaal gezien is het helemaal tegen mijn eigen principes om artikels die ik voor Gentblogt schrijf, hier ook te zetten, maar ik had op de verkeerde knoowp geduiwd. Het was een missinghe die nie zjuust een was. En omdat kapotte permalinks en uit feedlezers verdwenen artikels zo vies zijn, alhier het begin. De rest staat op Gentblogt.

Vrijdag om acht uur was ondergetekende op post in het NTG; het naamkaartje las “Michel Vuijlsteke – Gentblogt – pers”; de occasie: het Groot Onderzoek. De discussie is ondertussen al aan de gang, en bij deze verschoning dat dit artikel er niet zaterdag al op stond. Het leven kwam in de weg, en dergelijke.

groot overleg groot overleg

Ik ben het dan ook voor het overgrote deel eens met het artikel van Tom Dams en Gert De Vos in De Gentenaar, dat ik u van harte aanraad.

Gent gaf een tijd geleden aan het gerenommeerde Nederlandse adviesbureau Berenschot de opdracht om zich te buigen over een nieuw imago voor Gent. Er werden een zeventiental assen ge├»dentificeerd, en over vijf van die assen zou er vrijdag een open debat zijn met bewoners.

Het geheel werd in een radioprogramma gegoten, gepresenteerd door Wim Oosterlinck. Daar wrong misschien al het eerste schoentje.

Lees verder…

Elders over misschien hetzelfde

27.03.2012: Die ochtend, aan de telefoon | 20.03.2010: Interactief | 14.02.2010: 5 jaar Gentblogt-feest | 08.02.2010: Gentblogt in De Standaard | 29.01.2010: Die keer van Gentblogt | 14.12.2008: Uwged8 | 03.11.2008: uwged8 | 23.05.2008: De Gentse Feesten op Gentblogt | 31.03.2008: Moe | 15.03.2008: Tot u spreekt het een dode

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.