Boeken en lezen

Ik had wellicht al tot in den treure gezegd dat ik graag boeken lees, en dat dat met zo’n Kindle fan fucking tastisch gaat?

’t Is al jaren dat ik zeg dat ik zou moeten bijhouden welke boeken ik lees, en er dan zo van die korte reviews bij schrijven en alles, maar dat wil niet echt lukken. Een poging alsnog?

Ik heb de laaste tijd, even kijken, Stalingrad van Anthony Beevor herlezen: uitstekend, zonder meer.

En ik ben begonnen aan Midnight Tides, deel vijf van de negen-binnenkort-tien Malazan Book of the Fallen-reeks die ik van plan ben herlezen te hebben tegen dat het tiende boek uitkomt: ’t gaat moeizamer dan ik verwacht had, en ik verlies soms wel eens mijn geduld met Steven Erikson.

Ik heb gisterenavond en vanmorgen Robert Charles Wilson’s Spin gelezen: ik haal mijn boekenleesaanraders echt wel heel erg vaak bij Martin Wisse, zo één van die mensen die ik al jaren en jaren en jaren mateloos bewonder en met bijzonder veel plezier volg in alles wat hij doet op het internet.

Tussen de bedrijven door ben ik nog eens herbegonnen aan Hamilton’s Night’s Dawn-trilogie, gewoon als tegengif tegen Malazan: hyper-hyper-gemakkelijk om lezen, namelijk.

Oh, en ik heb eergisteren op de trein Monstrous Regiment herlezen, wat mij goesting deed krijgen om heel Discworld te herlezen.

Ah ja, en ik heb even geleden de Millenniumtrilogie van Larson gelezen.

’t Was een productieve leesperiode, de afgelopen weken.

12 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.