links for 2010-11-20

  • If you emerge from university today with a web design degree, chances are rather slim that you’re employable as a user experience (UX) or web designer. Maybe you learned a lot of stuff; it’s just probably the wrong stuff. Congratulations, you’ve been defrauded. Hope it didn’t cost you or your parents too much.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.