The darnedest things

Louis, daarnet: “Papa, ik vind dat ik naar inktvis ruik. En ik vind dat inktvis lekker ruikt.” En zonder verder een woord trok hij naar bed.

Anna, deze avond, toen we naar huis stapten: “Papa, in de etalage staan allemaal alsoffe mensen. Dat zijn mensen die ze dood gedaan hebben en dan hun handen en hun voeten en hun hoofd afgedaan en hout rondgedaan en geschilderd. Echt waar hé? En dat is bij standbeelden ook hé?”

Yup.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.