Converteren

Ik ben een beetje voos: de hele dag bezig geweest met het omzetten van één bestandsformaat naar een ander, en begonnen met het uithalen van inconsistenties en dubbels en dergelijke.

Een werk van bijzonder lange adem, vrees ik, maar oh zo wijs. En (praise be Genbox) de export is redelijk goed gelukt, net zoals de import. Niet alles is behouden, maar een import en een rapport naar html gaf al meteen een indrukwekkend volledige website.

Voorouders

Arthur Leon Ludovicus Vuylsteke

En nu nog een paar jaar vrijaf nemen om er wat werk in te steken: de miserie met genealogie is dat er zoveel tijd in kan kruipen, dat ik de indruk heb dat het vooral oude mensen zijn die ermee bezig zijn, en dan is er zo weinig tijd over.

Elders over misschien hetzelfde

06.07.2013: When you have lemons, make photoshop | 05.07.2013: Genealogie: hoe eraan te beginnen! | 05.07.2013: Verborgen vrouw | 08.10.2012: De meneer van de Sint-Pietersparochie is ook een vuile pitoe | 06.10.2012: Puzzel | 01.10.2012: De meneer van de Sint-Baafsparochie is een vuile pitoe | 28.09.2012: Al dat werk aan stambomen jong! | 25.09.2012: Geneaquilts | 07.09.2012: Afscheid van een vriend | 29.01.2006: Hollywoodland Vlaanderen

6 Comments

Zeg uw gedacht

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.