Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

N-VA Gent: een gemiste kans!

Ik dacht, toen ik de postkaart van Peter Dedecker zag, dat er iets vreemds met hem aan de hand was. Zijn hoofd was helemaal gekrompen, leek het wel:

Peter1

Zo’n klein hoofdje dat Peter gekregen heeft! Of, als ik mij Suske en Wiske goed herinner waar dikkop een mogelijk gevolg is van te veel mossels eten: is het misschien Siegfried Bracke die gewoon een enorm blaashoofd gekregen heeft met al het campagnevoeren? 

Of is het misschien omdat ze dachten dat de waarheid niet flatterend genoeg overkomt? 

Peter2

Allez jong, zó u openstellen voor kritiek, da’s toch erg. Voor ge ’t weet gaan er mensen de leutigaard uithalen en dingen doen van “haha, typisch die mannen: liegen liegen liegen” of “tiens het ego van sth is blijkbaar nog gegroeid” of wie weet wat voor bagger nog.

Terwijl het gewoon gevonden vreten zou zijn om een hele campagne rond te bouwen, zo’n gemiste kans: N-VA is er ook voor de kleine man!

10 reacties

  1. Klaar voor de karrenvracht aan bagger die uw richting gaat uitkomen? Vergeet immers niet: vrijheid van meningsuiting is heilig, tenzij bij kritiek over de NVA.

  2. Geniaal gevonden… of beter.. opgemerkt!

  3. Fijntje 🙂
    Je hoeft er overigens niet meteen iets achter te zoeken hoor, dit kwam gewoon het properst over, maar verhoudingsgewijs heb ik op die manier idd precies een smurfenkopke 🙂

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑