Ruis

Ach, ‘t is kunst hé meneer. Of nee: ‘t was helemaal de bedoeling, ik wou zeker vermijden dat ik snelle bewegingen zou missen. Of nee: het was daar zodanig tropisch heet in den Bal Infernal, dat ik helemaal van mijn melk was.

Bal Infernal

Nee, eigenlijk: ‘t was een accident. Mijn fototoestel stond nog op veel te veel ISO. Geen 400, geen 640, maar wel 3200 ISO. Stomgaweg. Zonder eigenlijke reden. Beginnersfout. Pech. Gevolg: afgriebelijk veel ruis, veel lelijke ruis, op alle foto’s van vanavond. Stom.

Euh… Schone ruis is ook niet verkeerd, toch? Toch? Hé?

Tsja. Als het alleen maar voor op tinternet is, dan is het misschien nog bruikbaar. Troost ik mezelf.

Lunatics Peter Lunatics

Getver. Misschien volgende keer toch maar eens met flits foto’s nemen, denk ik. 

Lunatics

Grr. Ik kan mezelf echt wel voor de kop slaan.

13 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.