Layout, andermaal

Mja. Tja. Grmbl. ‘t Zal niet meer lukken, vanavond.

Om te beginnen: sIFR speelt niet mee met YUI. Ook versie 3.0b1 niet. Bah.

En verder: ik vind geen oplossing voor de bovenkant van de pagina. Ik heb al twintig grids getekend, en op papier ziet het er te doen uit, maar als het op scherm komt, dan is het allemaal bleh.

Dat van die Helvetica Neue (Pro! LT!), zo helemaal zonder beelden, dat zal dan ook niet lukken, denk ik. En als het met Ar-bloederige-ial te doen is: euh, nee. Nee bedankt:

Screen20070612a

Denk ik toch. Misschien kijk ik er al te lang op. Kijk, hier staat het in html. Nog niet helemaal zoals het zou moeten zijn, maar de inhoud van de pagina onder de header vind ik wel min of meer snor zitten. Advertenties wat meer naar rechts, bedenk ik net als ik het zo bekijk.

Of misschien laat ik die Helvetica gewoon vallen, en zet ik er weer een header op? Iets kleiner dan misschien, en die tekst die er nu in zit, dat kan dan niet meer, wegens mixing metaphors en zo—drop shadows zouden bijvoorbeeld ook niet kunnen: (klik voor detail)

Screen20070612b

Maar wat moet ik dan doen met die links in de header? Geen plaats meer! Aaargh.

Hoeveel kost dat nog, tegenwoordig, een poeta vates?

O, en trouwens, als ik even op een stokpaard mag kruipen: tenzij ik me zwaar vergis, werkt dit in zo ongeveer alle min of meer veel gebruikte browser. IE 5.0 tot 7.0; Firefox, Opera en Safari tonen ongeveer precies hetzelfde. Toegegeven dat ik geen heksentoeren doe, maar al die mensen die andere mensen de oren van het lijf zagen dat deze of gene browser zijn werk niet doet: puh-lease.

Elders over misschien hetzelfde

13.06.2007: Qu’à ma tête | 10.03.2012: Datum en tijd | 27.11.2010: De kogel door de kerk | 29.04.2008: Nieuw op het interweb | 21.12.2007: Nog eens feeds (en speciaal voor mensen met Bloglines!) | 21.12.2007: Um, van die feeds | 30.12.2006: Browsers | 18.12.2006: Work still in progress | 18.12.2006: Work in progress | 24.09.2006: Those who can, do

15 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.